Olivia är bipolär

Om manodepressiv (bipolär) sjukdom, psykiatrisk vård och personlig integritet

Privat pirat

Beva går ut och uppmanar oss att ta ställning. Hon är pirat. Jag är också pirat. Det finns flera skäl till det men det som skrämmer mig mest i egenskap av bipolär är de krafter som vill hindra oss från att vara anonyma på nätet.

Noterade att även kimmi är pirat!

6 kommentarer»

  babyborderline wrote @

Jag ska också bli pirat! Nu jävlar! 🙂

  psykos wrote @

Hej
Vi har lite diskussioner och sånt på G på bloggen så kom gärna in och säg din mening. Sen om du har mer citat eller din egen berättelse av psykiatrin så är du jättevälkommen! När du gör ett inlägg så skriv gärna din mejladress – den är bara synlig för mig! Om du har en diagnos som inte finns med på diagnosbloggarna så säg till mig!
psykiatrin@hotmail.com
psykiatrin.blogg.se
Kram P!

  qwerty wrote @

sss

  little I wrote @

fin blogg 🙂

  takeawaythepain wrote @

Här är min blogg om panikångest och depression. Jag skriver om hur det är att leva med psykisk ohälsa och hur jag överlever dagen.

Besök den gärna, kommentera om du hittar något intressant och länka den gärna här på din blogg så att andra kan hitta den och känna sig mindre ensamma

http://panikangestattack.blogspot.com/

Ta hand om dig! 🙂

  Borderline / webbredatör wrote @

Hejsan!
Vi håller på starta upp en ny sajt för personer med psykiskt ohälsa. En sajt som är mer sammankopplad till ”bloggar” om psykisk ohälsa. Vi söker bland. skribenter som gärna vill ha sin blogg liggandes i menyspalten och få djupa och viktiga inlägg publicerade på startsidan titt som tätt. På så sätt uppmärksammar vi Anhöriga och liknande.

Många känner sig oftast ensamma i sina diagnoser. Målet är att skapa mer förståelse, ge ut vettig information, få folk att läsa om hur vi verkligen känner oss (inte bara läsa all info på nätet och utgå från att alla med diagnosen är likadana)

Har kikat in din blogg och den skulle vara perfekt! Vi har dock förståelse för att detta är ett känsligt ämne som man kanske inte vill dela med sig av (frivilligt).

Om detta låter som något för dig så ska du: skicka ett mail snabbt och döpa det till Skribent. Där svarar du mig om du vill vara med och synas lite extra och vara en av de som vill dela med dig till omvärlden och ge mer inblick och förståelse. Skriv med din bloggadress så jag snabbt kan lägga upp dig i menyn.

Angående uppdatering och liknande: Det ända du som skribent behöver göra är: Att ca 2-3 gånger i veckan se till att skicka en länk med det inlägget på din blogg du vill dela med dig av. Sedan sköter vi resten. Du kommer inom kort hamna på första sidan på hemsidan med ditt inlägg och en länk till din blogg.

På det här sättet så hjälper vi din blogg på traven, samt att du hjälper andra i samma situation som söker förståelse och svar.

Hoppas jag inte tagit upp din tid / Ha en fin dag och ta hand om dig.

Angelica / webbredaktör – Borderline.n.nu
Borderline Bloggen – Borderline.webblogg.se
Mail: border_line@live.se


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: